laksystemen
Met het oog op hoge kwaliteit en een lage milieubelastendheid spuit CustoMike als basis met een gerenomeerd watergedragen laksysteem. Daardoor zijn we tevens in staat om het gehele spuitproces met hetzelfde systeem te spuiten wat de kwaliteit en kleurvastheid ten goede komt; van grondlak tot blanke aflak.


Dit systeem onderscheid zich door zijn buitengewone kleurnauwkeurigheid, goed dekvermogen en is volledig conform alle hoge eisen van deze tijd.


Het systeem omvat 3 verschillende lakkwaliteiten: uni-basislak, metalliek basislak en parelmoer. Met een smal assortiment van 62 mengkleuren kunnen meer dan 10.000 kleuren gemengd worden.


Naast dit basis systeem bieden wij de mogelijkheid om desgewenst met elk ander systeem te spuiten. Waaronder het conventioneel, 2k uni systeem en vele specials.


Ook bied Customike door deze deversiteit van systemen de mogelijkheid om bij een restauratie van een oldtimer te spuiten in het originele bijbehorende systeem.


En ook voor industrieele toepassingen bieden wij een systeem op maat. Dit systeem kenmerkt zich door zijn perfecte glans, goede polijstbaarheid en zeer grote kleurnauwkeurigheid. Tevens heeft dit systeem een uitstekend dekkend vermogen en is veel stabieler onder invloed van de ultraviolette straling van het zonlicht dan vergelijkbare pigmenten in traditionele laksystemen. 
Copyright © 2010 CustoMike. All rights reserved.
tel: 0252-416445 fax: 0252-424093